A termék a kosárhoz sikeresen
mennyiség
Ott 0 [/ 1] termék a kosárban. Jelenleg 1 termék a kosárban.
teljes
vásárlás folytatása

Perlit bande.jpg

Perlitet, egy jó termesztőközeg csepegtető

Perlit használjuk a tenyészet szubsztrátot , tiszta vagy kevert. De érdekes, hogy tudja, hogy honnan jött, hogy megértsük a jellemzői és előnyei.

Perlit, mi ez?

A perlit természetes vulkáni kőzet. Alapvetően úgy néz ki, mint a homok, amely vizet. Ez iparilag expandált hőkezeléssel terjedő 900-1200 ° C-on Az hő hatására, perlit kitágul 4-20-szeres térfogatú, és alakja a kis porózus szemcsék apró üregek. perlit vizuálisan hasonlít fehér szemes alom, ez nagyon könnyű és omlós.

Összetétel perlit:
A szilika, alumínium, vas-oxid, titán-oxid, mész, magnézium-oxid, oxid nátrium, kálium


Perlit szubsztrátként

A perlit nagyon könnyű és könnyen kezelhető hordozó, amely könnyen felállítja a tenyésztési rendszer gyors és egyszerű. Azonban javasoljuk, hogy viseljen védőmaszkot , ha hozzányúl, hogy elkerüljék a por belélegzése, és a korábban nedvesítsük csökkenti a porképződést.
Használhatja perlitet egy hordozón hidrokultúrás rendszer csepegtető lényegében.

exemple1.jpg

Azt is társult perlit más felületekre, mint a talaj, kókuszrost , tőzeg, de ebben az esetben, a perlit nem haladja meg a 30% -át teljes vegyes aljzat.
Amikor palánta / dugványok fázis perlit lehet keverni a vermikulit 50/50 összeget.
Azonban az is lehetséges, hogy mix pl 60% Coco, 30% kaolin és 10% perlit.

Mik az előnyei a perlit?

Minden gazdák technika felhasználásával hidrokultúrás perlit kémiailag nagyon érdekes beszélgetés sok súly tulajdonságok:
- egy semleges pH 6,8 és 7,2 között, amely lehetővé teszi a nagyobb ellenőrzést a megtermékenyítés és a tápoldat adott a növények.
- Köszönhetően a porozitás, hogy van egy nagy kapacitású vízvisszatartó akár 5-ször a súlyát.
- Stabil és közömbös, perlit nem vonzza a rovarok, ellentétben néhány talajok .
- 100% ökológiai, perlit egy természetes termék.
- Perlit könnyen eltávolítható, tedd a földre a kertben, például akkor alakulnak por és eltűnnek idővel nyomok hátrahagyása nélkül.


A regisztráció sikeres volt Your email is already registered
or this is not an email address
Accept

Annak érdekében, hogy Önnek a szolgáltatások és ajánlatok az Ön érdeklődése, Culture Indoor cookie-kat használ. A továbbra is böngészni az oldalon, Ön vállalja, hogy azok használatát. További információk és beállított cookie-kat, kattintson ide .